Tuesday, 13 December 2016

Premium Beautiful Corset

Healing Crisis for Premium Beautiful Corset



Healing Crisis berlaku bergantung kepada tahap kesihatan badan pengguna. Ianya terjadi kerana proses penyahtoksid dalam badan yang sedang berlaku. Anda tidak perlu risau jika anda mengalami masalah ini. Gejala ini menunjukkan badan anda mulai berubah kepada persekitaran baru dan proses-prosesnya.

Jadi, janganlah takut jika anda mengalami masalah-masalah ini. Ia menunjukkan tanda yang bagus di mana badan anda sedang bertindak balas dengan korset tersebut dan Healing Crisis ini akan berkurang selama beberapa hari sahaja.

Jangan risau dan sabar😃

Keadaan yang macam mana dikatakan Healing Crisis tu?

1. Sakit kepala / berdenyut2 / pening-

Ini menunjukkan yang anda sering mengalami migrain dan sakit kepala. Anda perlu minum air dengan banyak sekuarang2nya 3liter. Di awal pemakaian anda mungkin akan merasa sakit kepala atau migrain yang teruk. Ini menunjukkan toksin dari badan sedang dikeluarkan. Toksin2 ini akan keluar melalui peluh, sistem perkumuhan atau hablur putih. Hablur putih ni anda akan nampak ianya melekat di PB. Itu lah toksin. tapi ia hanya untuk beberapa hari sahaja. Ia akan surut perlahan-lahan. Ini adalah petunjuk yang baik di mana ia menunjukkan pengedaran darah yg baik dan badan menyesuaikan untuk proses menyahtoksid.

2. Sakit tulang belakang / backpain

~ Biasanya dialami oleh orang2 yang memang dah ada slip disc atau back pain. Mula-mula akan rasa sakit lebih sikit dekat tempat yang anda selalu sakit tu. Ini hanyalah proses permulaan tanda Waist Nipper sedang menjalankan tugasnya untuk membetulkan tulang belakang anda..Tiada apa yang perlu ditakutkan..Anda hanya perlu tahan dan bersabar. Once dah ok, anda angkat barang berat pun in shaa Allah tiada lagi masalah !

Even ada jugak yang pernah mengalami lenguh2 satu badan, sakit urat belikat, sakit tengkuk..teruskan pemakaian without failed everyday 8 hours daily..in shaa Allah , ianya akan surut perlahan-lahan.

3. Terkentut dan sendawa -

bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid. Kita perlu elakkan dari badan kita dimasuki angin berlebihan. Sebab itu apabila selepas bersalin ibu2 digalakkkan atau diwajibkan memakan makanan panas, memakai stoking, mandi air suam, makan herba dan sebagainya untuk elakkan badan dari bisa2, sengal2 atau sakit2.

Jadi anda akan kerap buang angin dan sendawa. Anda boleh mengawalnya atau biarkan ianya berlaku seperti biasa..tidak terkawal.🙊 Itu menunjukkan petanda yang baik di mana F.I.R dalam korset membantu untuk menyahtoksidkan badan dengan membuang semua gas yang tidak diperlukan dalam badan.

4. Badan rasa sedikit sakit -

Biasanya jika ini berlaku menunjukkan anda ada sakit tulang belakang , selalu demam atau selalu sakit2 sendi. bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut. Semasa pamakaian PB pada 2 minggu pertama akan rasa sedikit sakit. Ini kerana proses menyelaraskan tulang belakang dan posture badan sedang dilakukan.

5. Payudara terasa sengal-sengal -

memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja . Tapi jgn risau pertumbesaran adalah mengikut kesesuaian tubuh badan seseorg.

6. Berat badan turun -

Kebanyakkan pemakai PB akan mengalami penurunan berat badan dalam masa terdekat dan pinggang akan menjadi ramping. Ini menunjukkan berat badan sedia ada tidak sesuai dengan ketinggian. Dan pinggang menjadi ramping kerana PB direka untuk beri instant shape pada pinggang.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu -

terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

9. Terasa panas dibahagian perut atau bahagian badan lain

Ini menunjukkan F.I.R pada Premium Beautiful sedang bertindak balas..Ianya tidak la menyakitkan. Sekadar suam2 kuku rasanya. Anda akan rasa selesa jek. Jika ada yang tidak rasa tidak mengapa.Tidak bermaksud tiada tindak balas. It takes time.

10. Muntah-muntah

Bagi mereka yang ada gastrik teruk atau mungkin ada angin yang teruk pun akan mengalami muntah2 ni. Jadi, bukalah waist nipper itu sekejap sehingga anda rasa selesa kemudian pakai balik. Minum air panas. Kalau berlarutan, silalah rujuk dengan doktor...kerana PB corset dapat detect penyakit di awal peringkat.

11. Badan lebih cergas dan aktif

Ini kerana tindakan resonan molekul air dalam badan menjadi lebih aktif selepas memakai Premium Beautiful yang mempunyai F.I.R.

Perkara penting yang perlu dibuat adalah banyakkan minum air sekurang2nya 3liter air. Ini membantu proses penyahtoksin dalam badan.

12. Frequently Urination/ kerap buang air kecil

Trip ke tandas semakin meningkat untuk membuang apa2 yang patut. Terutamanya kepada yang baru lepas bersalin normally masa pregnant, banyak water retention so masa nilah untuk keluarkannya.

Sekali lagi, jangan risau dengan PB corset, anda hanya perlu kerap minum plain water lebih daripada biasa untuk membantu badan kita membuang toksid not only by drinking plenty of water, the body is able to remove the toxic through urination

13. Demam

Ada juga sampai demam2 masa mula2 pakai PB corset ni terutamanya mereka yang mempunyai badan yang sensitif. Anda mungkin akan mengalami demam untuk beberapa hari due to changes of process that the body is going through with the Premium Beautiful Corset.

Selagi suhu badan tidak lebih daripada 40 degree and it's not prolonged nothing to worry of, just take paracetamol and monitor your temperature BUT KEEP ON WEARING YOUR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET because the material is made of Akwatek and Akwadyne which is good in controlling body temperature..Be Patient!

Jadi, kepada pengguna2 baru Premium Beautiful corset, kalau anda ada mengalami tanda2 seperti di atas, janganlah anda simpan korset anda di dalam almari pula yer.. it's just a part of "Healing crisis". Dan bukan semua org akn mengalaminya.Hanya 'yg terpilih' sahaja.

Selamat melalui pengalaman bersama Premium Beautiful Corset


Pertanyaan dan order boleh terus Whatsapp
 
013-6641555

Friday, 9 December 2016

ShakeMe

Hai gaiiss...Today I nak introduce ShakeMe minuman protein yang berkhasiat untuk Uolls !!


KEHEBATAN PROTEIN
Protein adalah makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang di perlukan dalam jumlah yang besar.
Di dalam badan manusia , protein adalah sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air .
Protein sangat penting kerana ia membentuk struktur asas bagi setiap sel hidup , termasuk lah hormone ,enzim dan antibody serta terlibat dalam pelbagai interaksi metalbolisme.Di dalam badan manusia , protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah , penghadaman makanan , menghalang jangkitan , pengecutan otot , pembekuan darah , membaiki sel , penghantaran system saraf dan banyak lagi . Ringkas nya , protein adalah penting dalam kehidupan manusia kerana amat diperlukan untuk fungsi badan , kecergasan dan kesejahteraan .

SHAKEME DAN PENJAGAAN KESIHATAN UMUM
- ShakeMe menggabungkan protein daripada pelbagai sumber termasuk lah kacang soya , oat dan whey susu untuk memberi kan nutrisi yang lengkap dan lebih berkhasiat .

- ShakeMe diperkaya dengan garam buluh asli 100% dari Korea yang mengandungi pelbagai mineral dan elemen mikro seperti Kalsium , Magnesium dan Kalium .

- Merangsang tumbesaran bifidobacteria (umumnya dikenali sebagai bakteria baik) dalam saluran usus dan menggalakkan usus yang sihat .

SHAKEME DAN PENGAWALAN BERAT BADAN
- Membekal kan sumber tenaga yang baik . Diperkaya dengan L-Carnitine yang menggalakkan penghasilan tenaga secara berkesan untuk kecergasan sepanjang hari .

- Sebagai pengganti makanan yang berkesan dan menjadi sebahagian daripada program pengawaln berat badan .

- Makanan tinggi protein yang mengekal kan nisbah otot dan lemak yang sihat , meningkat kan metabolism dan menggalakkan pembakaran lemak secara berkesan .  Lemak yang sepatut nya di bakar (bukannya otot) apabila mengamalkan pemakanan kaya protein!!

-Gabungan protein tinggi dan kaya serat makanan menjadi kan anda berasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama .

SHAKEME DAN PERTUMBUHAN
- ShakeMe mengandungi kesemua 9 asid amino penting yang tidak dapat di hasil kan oleh badan dan hanya dapat di peroleh daripada makanan .

- Membina dan memulihkan sel termasuk lah otot , tisu , rambut , kulit , kuku dan lain lain .

- ShakeMe adalah pilihan yang sesuai bukan sahaja untuk orang dewasa tetapi juga kanak kanak yang sedang membesar .


MENGAPA PILIH SHAKEME ?
- Ia lebih istimewa daripada minuman protein yang biasa .

- Kaya dengan protein dan serat makanan .

- Minuman berkhasiat yang lengkap serta mengandungi kesemua 9 asid amino yang di perlukan .

- Di rumus dengan pelbagai sumber protein untuk nutrisi yang lengkap .

- Di perkaya dengan vitamin dan mineral .

- Kaya dengan Vitamin B12 dan Vitamin C .

- Sumber yang kaya dengan Kalsium dan Magnesium .

- Menggalakkan usus yang sihat .

- Menggalakkan penghasilan tenaga dan kecergasan yang berpanjangan .

- Dirumus tanpa ramuan yang di ubahsuai secara genetic .

- Mudah di sedia kan .

- Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat .

- Hanya 90 kalori dalam setiap hidangan .

- Rendah lemak .

- Tanpa kolestrol .

- Tiada gula tambahan .

- Tanpa pengawet .

- Tanpa pewarna tiruan .

 
 ShakeMe YOUR EVERYDAY PROTEIN !!!

Whatsapp to order
 
013-6641555




Tuesday, 6 December 2016

PB Femi9 Intimate Wash

Haiii...Sehari dua ni mood terlebih rajin nak update blog...Dan semua nya berkisar kan tentang product product lima bintang semesti nya dari SHOM
 
Ok gais..Kali ni I nak bercerita tentang Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash...
 
 
Tarraaaa.... Pernah nampak or pernah cuba tak?? Kalau pernah...Kita geng..
 
Jom berkenalan dengan nya :-
 
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau.

Selain itu, ia juga membantu mengekalkan ke
seimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita.

Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-

1. Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.

2.Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.

3.Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

4.Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash penting utk wanita...membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
#Manjakani - membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

#Vitamin E - merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.
 
 
KELEBIHAN PB FEMI 9 INTIMATE WASH:

 ☆ Membersihkan, menyegarkan dan menegangkan miss V
☆ Menghilangkan bau MISS V yang tidak menyenangkan dan memberi keselesaan.
☆ Mengekalkan keseimbangan PH kulit.
☆ Membantu mengelakkan keradangan di sekitar MISS V disebabkan oleh bakteria dan mikroorganisma....
☆ Sesuai untuk kulit yang sensitif dan ibu baru bersalin.
☆ Merapatkan dinding MISS V.
☆ Menghilangkan kegatalan
☆ Anti penuan
 
So gaiis yang sentiasa ingin kan kebersihan dalaman jom cuba...Hanya rm22 sahaja sebotol...
 
Whatsapp to order
 
013-6641555

Y.E.S

Haiii...Sharing Shampoo Marine Essence ...

 
《《《RAMBUT CANTIK ISTERI SUKA SUAMI SAYANG》》》

Masih mencari syampoo yg sesuai???
Mana nak cari yer syampoo all in one..
Masalah kelemumur...settle
Masalah kulit kepala gatal...settle
Masalah rambut gugur...settle
Masalah sakit kepala...settle
Masalah sukar nak urus..settle

Bonus lagi...bau yang sungguh menyegarkan dan wangi sangat2..xsungguh x kata..dah ramai sgt yg bg feedback syampoo terbaik..

Ayu nak share lg testimoni rakan baik..sekali cuba..mmg selalu repeat order...haa dah xpandang syampoo lain lagi. cuba sekali terus jatuh hati..katanya kalu guna syampoo lain..bangun pagi, rambut mesti mengerbang...kini tidak lagi..ape rahsianya?? dah tentu syampoo marine essence.barang baik...mesti cuba tau..xcuba xtau..dah cuba pasti terpaut.
Cdt to Rohayu Ayu



Dan lagi sekarang ni pegi mana mana Shopping Mall mesti ada je sale kan...
Eh Shampoo ni pun ada sale jugak tau Uolls....Untuk bulan ni je...YES (Year End Sale) la kata kan...


Ok...kalau berminat macam biasa la...
Whatsapp to order ye sayang sayang semua...
 
013-6641555

Monday, 5 December 2016

N'Licious...

Hai , Today I nak memperkenalkan produk terbaru dari Hai-O iaitu N'Licious...

Apa itu N'Licious ?
 ..........................................
Secara umum nya buah-buahan dan sayur-sayuran tergolong dalam 5 kategori warna yang berbeza iaitu merah,hijau,putih,kuning/jingga dan biru/ungu.

Kajian menunjukkan bahawa memakan buah-buahan dan sayur-sayuran secara tetap boleh :-

* mengurang kan risiko kanser

 *mengurang kan risiko mendapat darah tinggi, penyakit jantung , katarak , semput dan penyakit      paru-paru yang lain.

 * menggalak kan penuaan yang sihat.

 * menguat kan tulang dan gigi.

 * menyokong kekuatan ingatan.

 * menjaga kesihatan saluran kencing.

 * mengelak kan kegemukan dan obesiti.

 * menggalak kan paras gula yang sihat.

 * meningkat kan imunisasi.


Inovasi pembungkusan cecair di dalam sachet yang senang di bawa kemana saja.


 
Dan yang paling penting sekali ia nya di sah kan HALAL oleh JAKIM..
 
 
Hubungi agent sah anda untuk dapat kan produk ini or
 
Whatsapp me to order
 
013-6641555