Tuesday, 6 December 2016

PB Femi9 Intimate Wash

Haiii...Sehari dua ni mood terlebih rajin nak update blog...Dan semua nya berkisar kan tentang product product lima bintang semesti nya dari SHOM
 
Ok gais..Kali ni I nak bercerita tentang Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash...
 
 
Tarraaaa.... Pernah nampak or pernah cuba tak?? Kalau pernah...Kita geng..
 
Jom berkenalan dengan nya :-
 
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau.

Selain itu, ia juga membantu mengekalkan ke
seimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita.

Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-

1. Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.

2.Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.

3.Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

4.Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash penting utk wanita...membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
#Manjakani - membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

#Vitamin E - merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.
 
 
KELEBIHAN PB FEMI 9 INTIMATE WASH:

 ☆ Membersihkan, menyegarkan dan menegangkan miss V
☆ Menghilangkan bau MISS V yang tidak menyenangkan dan memberi keselesaan.
☆ Mengekalkan keseimbangan PH kulit.
☆ Membantu mengelakkan keradangan di sekitar MISS V disebabkan oleh bakteria dan mikroorganisma....
☆ Sesuai untuk kulit yang sensitif dan ibu baru bersalin.
☆ Merapatkan dinding MISS V.
☆ Menghilangkan kegatalan
☆ Anti penuan
 
So gaiis yang sentiasa ingin kan kebersihan dalaman jom cuba...Hanya rm22 sahaja sebotol...
 
Whatsapp to order
 
013-6641555

Y.E.S

Haiii...Sharing Shampoo Marine Essence ...

 
《《《RAMBUT CANTIK ISTERI SUKA SUAMI SAYANG》》》

Masih mencari syampoo yg sesuai???
Mana nak cari yer syampoo all in one..
Masalah kelemumur...settle
Masalah kulit kepala gatal...settle
Masalah rambut gugur...settle
Masalah sakit kepala...settle
Masalah sukar nak urus..settle

Bonus lagi...bau yang sungguh menyegarkan dan wangi sangat2..xsungguh x kata..dah ramai sgt yg bg feedback syampoo terbaik..

Ayu nak share lg testimoni rakan baik..sekali cuba..mmg selalu repeat order...haa dah xpandang syampoo lain lagi. cuba sekali terus jatuh hati..katanya kalu guna syampoo lain..bangun pagi, rambut mesti mengerbang...kini tidak lagi..ape rahsianya?? dah tentu syampoo marine essence.barang baik...mesti cuba tau..xcuba xtau..dah cuba pasti terpaut.
Cdt to Rohayu Ayu



Dan lagi sekarang ni pegi mana mana Shopping Mall mesti ada je sale kan...
Eh Shampoo ni pun ada sale jugak tau Uolls....Untuk bulan ni je...YES (Year End Sale) la kata kan...


Ok...kalau berminat macam biasa la...
Whatsapp to order ye sayang sayang semua...
 
013-6641555

Monday, 5 December 2016

N'Licious...

Hai , Today I nak memperkenalkan produk terbaru dari Hai-O iaitu N'Licious...

Apa itu N'Licious ?
 ..........................................
Secara umum nya buah-buahan dan sayur-sayuran tergolong dalam 5 kategori warna yang berbeza iaitu merah,hijau,putih,kuning/jingga dan biru/ungu.

Kajian menunjukkan bahawa memakan buah-buahan dan sayur-sayuran secara tetap boleh :-

* mengurang kan risiko kanser

 *mengurang kan risiko mendapat darah tinggi, penyakit jantung , katarak , semput dan penyakit      paru-paru yang lain.

 * menggalak kan penuaan yang sihat.

 * menguat kan tulang dan gigi.

 * menyokong kekuatan ingatan.

 * menjaga kesihatan saluran kencing.

 * mengelak kan kegemukan dan obesiti.

 * menggalak kan paras gula yang sihat.

 * meningkat kan imunisasi.


Inovasi pembungkusan cecair di dalam sachet yang senang di bawa kemana saja.


 
Dan yang paling penting sekali ia nya di sah kan HALAL oleh JAKIM..
 
 
Hubungi agent sah anda untuk dapat kan produk ini or
 
Whatsapp me to order
 
013-6641555


Cozuma Lipstick

Haii...Cozuma Lipstick lagi....

Oh!!! Cantik2nya Warna Lipstik Kesihatan Bibir dr Cozuma ni!!

 
 
>> Projek Memikat Suami Lagiiiii <<

Lipstik Halal Cozuma...
Warna baru yang ditunggu2 telah tiba..
tak kira malam jumaat ke, malam isnin ke..apa malam pun boleh...
untuk isteri2 dambaan suami.....
yang pasti jangan biarkan bibir kusam dalam rumah yer...
biar suami asyik suka je nak pandang..



Bahan-bahan yang terkandung di dalam nya :-
 
Ada minyak ikan, kolagen, papaya,minyak biji bunga matahari dll... sungguh tinggi vitamin C dan E.. sangat bagus untuk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memungilkan bibir...
 
Wow!! mmg best tau!..Confirm Abg suka gilerrr!! Yang paling best....tahan lama...tak yah nak touch up selalu.....
 
I've been using MAC & CD before... pun hasilnya tak sama walau harga berganda2 mahal (belian utk merosak dan mengusamkan warna bibir jika tak guna). Jom bertukar dari yang berjenama kepada yang lebih sihat..
 
HARGA..????..
 
Murahhh sangat2....dan BERBALOI-BALOI...
 
Whatsapp to order
 
 
013-6641555

Celgynic Gold a.k.a Herba Maharaja

Hai alls...
 
CELGYNIC GOLD (Herba Maharaja)
((Produk baru yang di perkayakan : yg lama Celgynic))

 

 
 Rahsia kehebatan Maharaja Dinasti Ming dengan amalan perubatan herba telah di rumus semula oleh Profesor He Guan Shen ( Ketua Pusat Microbiologi Negara China ), beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA ( Celgynic ). Pernah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995....
.
Jom cek khasiatnya :
.
>> Meningkatkan prestasi kelelakian (saiz, lebih padat & padu ~ selepas pengambilan botol ke-2)
>> Meningkatkan nafsu
>> Memekat dan menambah air mani (sesuai utk yg ingin zuriat)
>> Memberi tenaga dan imuniti tubuh
>> Melegakan sakit pinggang dan lutut
>> Menurunkan kolesterol dalam darah (sakit jantung, tekanan darah)
>> Cepatkan proses baik pulih luka luar dan dalam
>> Kawal paras gula dalam darah
>> Cegah sakit kulit
>> Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan
>> Kulit muka 'glow', liang roma mengecil
>> Mengelakkan rambut gugur dan melebatkan rambut
>> Meningkatkan daya ingatan
>> Anti kanser dan ketumbuhan
.
Dapat anugerah sb ia 'the highest cholesterol shooter'
.
Kandungan celgynic gold ni ada beberapa herba yg terbaik:
.
1. Telur ayam Gallus gallus domesticus (ayam berkulit hitam, daging hitam, tulang hitam cuma bulunya berbulu putih) ini di masak (di proses) selama 14jam utk mnghasilkn lecithin
2. American ginseng - metabolisme tinggi utk improve blood flow
3. Cordycep - bgus utk seks lelaki
4. Duzong - saraf, tulang, Parkinson
 
Cara pengambilan :
.
Umur 36 thn ke atas 4 biji pagi dan 4 biji petang
Umur 36 thn ke bawah 2 biji pagi dan 2 biji petang
Pesakit Jantung 6 biji pagi dan 6 biji petang
.
Antara testimonial ~ En Atan Pomen- Sungai Udang, Klang
Jari tangan putus bila bonet kereta jatuh tertutup semasa bekerja. Basuh jari tu dengan Miutan, pecahkan Celgynic sapu di jari tu dan kemudian di balut dengan 'salotape'. Alhamdulillah bercantum semua tanpa parut...
.
Harga : Murahhhh... Sebotol ada 120 biji
 
Whatsapp to order
.
.
.
.
.
013-6641555