Wednesday, October 31, 2012

Penutup Tirai October !!!!

Assalamualaikum !!!!
 

 
Sempena menyambut akhir bulan untuk October nih kan
u all layan dulu lagu peberet me nih yek...
 
My Idola nih taw ..Cantek orang nyer sesedap
sore nyer..
 
Layanzzzzzzzz
 
Wasallam .

Ronda Ronda

Assalamualaikum...
 
Nih citer hari ahad yang lepas...
 
Ye la kan dah cuti panjang since jumaat lagik kan...
So ada la masa me merehat kan badan walau sekejap cuma...
 
 
Pica yang tersangat la kelam lagi gelap...
 
Apa tak nye amik pica time maghrib pastu pandai
pulak tak pakai flash...Gelap la jadik nye..
 
Anak anak me suke taw kalau me meluang kan
masa ngan depa p bersantai kat taman permainan
nih...Sebab kalau depa ajak me p taman permainan
mesti me bo layan kat depa...Bese pun hubby jek yang layan..
Jadik untuk pertama tama kali nye me turun padang...
Depa suker yang amat....
 
Pica time kat taman permainan non ado..
Kat atas tu pica time we all berjalan kaki balik dari taman
la yek....Menyusur kat lorong belakang rumah orang...
Menjeling jeling jugak mata me tengok deco deco
rumah orang....
 
Syantek syantek they all deco rumah..
Me bila lagik nak deco rumah sendirik bagi syantek
macam rumah orang????
 
Sendirik tanye sendirik jawab la ye Puan Yean...
 
Wasallam...


Sarapan Saya

Assalamualaikum...
 
Salam rabu dan salam sejahtera..
 
Nak share breakfast me pagi nih...
 
 
Nasi goreng ayam tapau dari rumah MEM..
Hantar childs tadi kat rumah MEM sempat tu buat keje tapau
menapau segala..
 
Me memang tak pernah nak buat sarapan pagi untuk childs bawak ke
skool..Bangun tidur memang cun cun jek time..
Nak menumbuk numbuk bagai la...Eeerrr betol betol tak sempat..
(ayat mak yang pemalas...bhahahaha)..
Dan kalau ada pun...yang ready made punye lar..
Cam Coco Crunch ker...or roti yang 70sen tuh..
Ha tu jek la....
 
 
Ha nak tepek pica buah pisang nih...
Buah pisang nih pun amik dari rumah MEM...
Buah salak tu member sebelah table me yang kasik...
Kirakan pagi nih breakfast me sume di taja la yek...
 
Sejak dua menjak nih asik tepek pica makanan jek kan...
Kalau bukak Google pun asik carik tempat makan makan yang
best best jek...Kalau kat opis nih pun sambil buat keje sambil
makan makan...Pendek kata mulut me memang tak leh nak benti rehat
dari makan makan...
 
Sampai ada la sorang hamba allah nih pun dah mula
sound me dengan ayat yang cam tak boleh blah gitew...
Nak tau dia kata apa....
Dia kata lar ..."Eh Nora , u punye body betol betol sudah gemok taw..
Tadi i nampak u dari belakang i ingat kan siapa ,
sebab macam bukan you leh..."
Walauweiiiii sungguh berbisa itu kata kata...
 
Tapi memang kenyataan nye badan me sudah naik
dan sedang meningkat naik bagai di pam pam...
Kalau naik ke mesin timbang pun
angka nye pun makin menaik tak pernah menurun...
Adoooyaiiii....
 
 
Pica nih pun nak tepek jugak...
Mesti sentiasa ada bersama me...MESTI...
Memang sentiasa nak hidu bau minyak kapak nih..
Dah macam jadik ketagih pulak ...
 
Pil tu pulak mesti ada sentiasa sebab me selalu sangat
kene migrain...tak kira tempat ...
So pil le penyelamat kesakitan me itew...
 
Wasallam...

Tuesday, October 30, 2012

Jom Mandi...

Assalamualaikum..
 
Bertempat di Kompleks Nusa Mutiara jam
17.00pm we all bermandi manda di sini..
 
 
Ryan & Abg.Daniel...
Berendam time..
 
Abg Daniel seksi ek tiap kali bermandi manda...bhahahaha
 
 
Danish...seksi jugak tapi badan tuh kurus sangat...
Sila sila la kuat kan makan tu yek macam mama...
Bhahahaha lagik...
 
 
Wajah Qawish yang takut nak mandi..
 
 
Puas kak Hannah soh pandang camera..Tetap tak mo...
Ye la apa tak nye budak nih takut tengok kolam
tu besar..Biasa nye kat rumah tengok besen mandi kecik jek..
Lagi pun seingat me la kan...Ni baru first time we bawak
si Qawish ni p swimming..
 
Tapi kan lelama berendam dah ok dah...dah ilang
dah takot nye...Tak mo naik lagi ada la..
 
Ah sudahhh...
 
Lenkali we p swim swim lagi yek Qawish yek...
Ceh ceh ceh ayat memujuk...Lenkali tu bila la gak nye ye..
 
Wasallam
 
 
 

Mission Imposible

Assalamualaikum..
 
Mood membaca telah kembali...
 
Kali nih novel Adam & Hawa menjadik sasaran me..
 
 
 
Baru jek nak start baca novel nih...Orang lain dah habis dah baca gak nye..
 
Time citer nih on9 kat tb tak de pulak me sibuk sibuk nak tengok...
Bukan apa taw...Me nih bukan nye jenis yang suke tengok citer citer yang bersiri...
Nanti dah jadik kelaziman pulak kene ngadap dok depan tb
tepat pada masa nye...Lagipun time me kat rumah sangat sangat
pack....walllawei...cam kerek jek ayat ek...
 
Tapi siriyes cakap memang kat rumah me langsung
tak de masa nak buat extra keje as keje yang sedia ada
pun kekadang tertangguh...Macam banyak betol kan
keje me kat rumah....Memang banyak punnnnn...
 
Dan this novel pun ntah bila me dapat ke ending nye...
Jangan sampi mood membaca hilang ending tak
sampai sampai lagik sudah...
 
Hihihi...
 
Wasallam..
 
 
 


Monday, October 29, 2012

Today Is Monday

Assalamualaikum...
 
Alhamdulillah bersua lagi kita di arena blogger...
 
Dah bermacam macam sarang kat rumah me since dah
lama me tak jengok...
 
Dah tak de idea lagi dah & dah
tak de citer yang best lagi hebat nak di ceritakan
atau nak di share kan di sini...Tu yang malas me hapdet tuh...
 
Kering kontang idea me sama cam kering kontang jugak
poket me.....bhahahahahaha....
 
 
Saja nak share breakfast me di pagi senin yang lazy daisy nih..
 
Wasallam..

Thursday, October 18, 2012

Tin Kosong

Assalamualaikum..
 
Sekarang kalau kita beli belah kat kedai ke kan
selalu ada macam macam free gift...
Me suker aje yang free free nih...Muahahahaha...
 
 
Bli teh lipton dapat ini...Cantik & cute..
 
 
Bli tuala wanita dapat nih...Pun cantik & cute..
 
 
Tin tabung pineapple...Also cutiest...
Ha yang nih beli sendirik tak de free free ye..
 
Sekarang dah minat nak kumpul tin tin pulaks...
Ntah sampai bila gak nye minat me nih...
Sebab me nih selalunyer minat sekejap sekejap jek...
Pastu beralih arah pulaks...
 
Tunggu jek la kalau kalau me ada terjumpa lagik tin tin
yang mana di mata me cantik me akan upload lagi di sini..
 
Wasallam !!
 
 
 


Remaja Ker...???

Assalamualaikum...
 
 
 
Ermmm..Remaja ker..??Bukan ke sepatut nye
Wanita??...Ala watever la kan...Juz bahan bacaan jek...
 
Actually yang buat me tertarik nak baca this magazine sebab ada citer
pasai "bercinta ngan suami orang"...
 
Apa best nye bercinta ngan suami orang ek?? Dah la kene berjumpa
semunyik semunyik pastu nak kene share share pulaks...
 
Ada satu hari tu me ada dengar kat radio la...
Ada sorang caller nih...Bercinta ngan suami orang dah 2 tahun pastu
1st wife tak mo sign untuk husband dia married for 2nd...
Then minah tu habaq kat radio nak bagi sume orang dengar
dia cakap apa tau..lebih kurang cenggini la ayat dia
"untuk orang di sana tuh , kalau suami awak dah ada
pompuan lain tu makna nya suami awak dah tak
suka dekat awak lagi...Jadi paham paham jek la"...
Ha cenggitu la lebih kurang ayat dia...
 
Macam tak belajor jek kan bunyi ayat tuh...
Apa tak nye..dah la nak kan suami orang pastu boleh la pulaks
cakap cenggitu lagi untuk 1st wife tuh...
Hampeh punye pompuan...
 
Bukan nyer me nak jatuh kan maruah kaum pompuan..
Me pun pompuan...Tapi fikir la kan...kalau laki pompuan tu pulaks
yang kene rampas ngan pompuan lain...Apa perasaan dia kan...??
 
Tepuk dada tanye selera...
Mintak di jauh kan benda benda nih dari keluarga me...
Aminn..
 
Wasallam !!
 

 

Monday, October 15, 2012

Good Luck

Assalamualaikum..

Esok 16.10.2012 dah start for final exam sekolah Rendah
& di sambung minggu depan nye dengan skolah agama pulaks..

Walaupun bukan exam yang besar cam UPSR ke PMR ke
SPM ke....Hati me tetap resah gelisah...
Me pulaks yang terlebih lebih over macam me 
yang nak amik exam tuh..Sedang kan budak budak ni wat
selamber dia jek tak kesah pun..



Pis pis jugak...Result kasi gempak...Boleh ???



Wokey boys & gurl....

Wish u all the best & good luck...

Aminn..

Wasallam!!!


Sambungan Cerita Besday Boy

Assalamualaikum , alhamdulillah bersua lagi kita pada malam
ini...

Petang tadi me juz cerita cerita tanpa pica pasal bestday Ryan..
La nih baru nak tepek pica nyer..


Bestday cake from Season...
Ntah apa namanye..terlupa plk..
Cream Vanila + Chocolate + Blueberry..
Urmmm yummy..

Pesal ek bestday bestday yang we all celebrate
mesti cake from season...
Ermmm maybe sedap kot...Tapi tak aci jugak kalau me 
cakap juz cake from season je yg sedap sebab nye
me tak test lagi cake cake dari another houses kan...
Or maybe season je yang dekat dengan rumah me berbanding
cake house yang lain...Maybe la...

Tapi for tonite kan serba serbi cam terkelam terkabut jek gitew
as hubby nak p main badminton and me pulak
nak tido kan Qawish sebab dia pun macam dah kengantokkan 
sangap tak henti ..So juz celebrate ala kadar jek..
Nyanyi nyanyi - tiup lilin - makan makan..
Eh memang itu je la kan setiap kali celebrate bestday party 
kan...Apalagi ek...??
Hihihi!!

Apa la me ni ek...at least ada jugak masa yang hubby luang kan
walau sekejap pun...Anyway thanks B..


Panjang nyer muncung bestday Boy...
Ryan & Kak Hannah..


Fuuuhhhhh tiup lilin sudah...
Kene panjat kat atas kursi sebab meja tinggi sangat.

Again n again....harapan mama & papa , semoga
Ryan menjadi anak yang soleh...
Aminn...

We luv u Esma Darien...

Wasallam!!

Happy birthday My Boy

Assalamualaikum..Salam isnin .
 
 
Hari ni 15 oktober datang lagik...
 
Teringat me kisah 4 tahun yang lepas di mana pada hari ni la
15 oktober bersamaan 15 syawal me melahir kan seorang lagi
cahayamata buat penyeri keluarga me..
 
Alhamdulillah sepanjang proses bersalin kan ryan cukup mudah..
Sepanjang jaga dia masa dalam pantang pun senang..
Pendek kata dia memang budak yang baik dan
tak banyak kerenah ler..
 
Dari setahun ke setahun ryan makin membesar
dan kini 4 tahun sudah..Dah sekolah pun tahun depan..
 
Harapan mama semoga ryan menjadi anak yang baik ,
yang soleh , yang boleh mengembirakan mama papa
dan keluarga dunia akhirat..
 
We luv u Ryan..
 
P/s : pica kek akan menyusul...
 


Friday, October 12, 2012

Kemelut Di Muara Kasih

Assalamualaikum..


Dah memalam pun nyempat ajek nak upload lagu nih..

First time dengar lagu nih me dah terjatuh chinta dengan
lirik dia..Orang len tak suke tak pe la...Asal kan me suke...
Boleh gtew..???

Kalau dalam keter alih alih ada lagu ni kat radio anak anak
kene diam yea as mama nak tangkap feeling...

E eh tak sangka pulak hubby pun suke lagu nih taw...
Sebab apa me taw dia pun suke...Sebab kalau kuar jek
lagu ni kat radio...kompem dia akan kuat kan volume...
Perghhh...Jiwang jugak kan awak B...
Tak pe tak pe....ada pren..

Wokey..Layan dulu la yea as tuan rumah nak masuk beradu...

Sehingga berjumpa lagi..

Wasallam!!

Wednesday, October 10, 2012

Evening Primrose

Assalamualaikum..

Masa tu ada la member nih rekemen me this product..


Mesti ramai yang pernah cer try product nih kan...

Me selalu jugak makan nih time pagi...Member me kata
ia nya untuk kecantikkan kulit...Supaya kulit kita cantik tidak 
hanya di luar tapi di dalam juga..

Me masih lagi makan dan masih menunggu hasil nye..

Wasallam!!



Faces Of Daniel

Assalamualaikum...


Kali nih me just nak share faces of my 1st hero..


Suker taw buat muka macam tuh..

The latest of Daniel aka Opit..

Semakin pandai bergaya gitew ...
Kalau dekat hp tuh cam berderet nama aweks aje...


Nak habaq mai sikit ...Nih citer time dia masih baby lagi
arround 10mnths gitu la...

Antara ramai ramai anak me kan...dia ni la paling susah me
jaga time baby...Masa dia belum habis hari setiap malam asik
menangis je dah macam citer Ahmad Albab...
Senyap time tido jek..Dah la tu..setiap bulan jugak la
dia asik demam jek..Kalau dia menangis sampai biru biru..
Takut taw...almaklumlah anak pertama kan masih belum
ada pengalaman lagik....

Nasib baik time tuh me tinggal dekat dengan rumah MEM...
So kalau time malam dia buat perangai jek me akan panggil MEM
tengok tengok kan dia...

Sampai satu hari tuh...Waktu tuh raya..
Macam biasa la we all balik kampung belah MEM...
Kebetulan kat kampung pun dia menangis sampai biru biru...
Terus my late grandma hantar dia kat someone untuk berurut..

Orang tu kata nama dia MOHD ESMA DANIEL tak sesuai untuk
dia...Berat dia nak bawak nama tuh...Tu yang dia asik
nangis & selalu sakit sakit jek...
Fine , my late grandma pun apalagi terus tukar nama
dia as Taufiq....Dan kekal la sampai la ni nama dia tuh...
Mana mana pegi pun gang gang dia akan called
as Opit...Cuma me yang kurang called dia with that name 
sebab dah bese kan memang dari baby me called dia Daniel...

And for u Daniel...
Semoga jadi anak yang berguna bila besar nanti..
Pelajaran is no.1 Hoccay jangan asik sibuk
bersukan jek...

Wasallam!!

Sekadar Berkongsi

Assalamualaikum...

Dulu dulu nye me tak berapa nak gemar kumpul kumpul bunga
dalam rumah...Sejak dua menjak ni je me tersuka...

Sebab apa ek me tak berapa suker...bese nye wanita / pompuan
sume suker bunga bungaan kan...
Me pun tak tau nape me tak berapa suker...Lagipun me nih bukan nye
jenis yang rajin nak mengemas setiap masa...Bunga bunga ni kalau
tak selalu di bersih kan..harus berabuk..Lagi pulak kalau bunga
yang jenis senang melekat habuk....Adoiyai bercinta tol la...


Salah 1 bunga yang ada kat rumah me..
Walaupun harga murah tapi me suker sebab colourfull...


Saja nak share jugak...
Cawan cawan tu dapat time attend majlis kawen haritu..
Cantek...Bese kalau dapat cawan cawan yang lebih kurang 
patern macam nih me abai kan jek...Tapi yang ni macam sayang nak abai kan
sebab cantek...So me letak la kat atas dek astro ni...

Since Qawish tak gatai tangan ngaco benda ni , selagi tu la benda tu
akan berada kat situ...

Occay sampai sini je citer sharing me hari nih...
Hingga berjumpa lagi di hapdate yang akan datang..

Wasallam!!

Tuesday, October 09, 2012

Inai Masih Di Jari...

Assalamualaikum....

Hamboi hamboi tajuk macam bimbo jek kan..
Inai sape pulak yang masih di jari nih ??...


Kelepak kelepung kelepak kelepung....
Ermmm tangan sape ni yang berinai inai segala...

Tangan sape lagi....Tangan tuan rumah la kan..Takkan tangan orang len
me nak tepek kat sini pulak....Muahahahaha..

Me buat keje menepek nepek inai ni time me ala ala pree kat opis tadik...
Bukan la pree sangat mana pun tapi sementara nak tunggu guys call from
singapore...Banyak la masa me tu kan...Ha time tu keje menepek nepek di jalan kan..

Citer pasai inai ni..sebetul nye me tak berapa suker nak pakai...Geli pun ada...
Sebab masa mula mula pakai kan dia kale itam kat kuku...dah lama lama
baru la kale dia menurun sikit demi sikit...
Sebab tu me tepek kat left hand jek as right hand kan untuk kita
makan...Tak lalu pulak kang nak makan dengan jari jari itam pekat melekat..

Ya awak betul...pakai sudu memang boleh...Tapi takkan la nak makan ayam
pun guna sudu garpu segala kan...Nampak benor ke'siageh'an melanda..

Dan me tak perasan pulak bila masa me start tersuker pulak 
pakai pakai inai nih...Ermmm maybe sejak sejak Princess rajin
beli kot....Sebab dia suker sangat pakai inai nih..

Occay...habis sudah citer pasai inai...
Tata titi tutu.

Wasallam!!

Monday, October 08, 2012

15 Months Oledi


Cak ba.....Assalamualaikum....

Umur Qawish dah 15months tapi baru me terhegeh hegeh
hantar dia pegi cucuk yang untuk setahun punye...
Lupa Beb...Nasib belum jauh lagi date nye..
Apala mama nih ek..

Qawish kene cucuk kat montot...Nangis kejap sebab 
Maybe terkezut sikit sebab cam kene gigit semut gtew...
Pastu ok dah....


Ubat demam ..standby takut kot kot baby demam lepas kene cucuk..

Balik je rumah terus me kasi dia ubat demam nih..
Alhamdulillah senang makan ubat...Jangan macam abang Ryan
dia...sikit punye payah nak makan ubat...
Bru je me pegang botol ubat dah lari lintang pukang
terpekik terlolong macam kene pukul...Haish !!

Ermmm...15 Months dah kan...So apa yang Qawish dah
pandai ek...Lets cekidaut...

- berjalan - of coz la kan....
 - mengemas aka menyepah...
- called kakak-abang tapi versi pelat la ye...
-paling suke dengar lagu anak kampung-untuk dia & paling
latest oppa gangam style...Walauwei kalau dengar lagu lagu nih
dari dia dok menangis boleh berenti nangis n goyang goyang kan badan..

Suker tengok gelagat dia yang makin membesar bagai johan...

Mama luv U Qawish...

Wasallam !!


Monday Blues...

Assalamualaikum ..Salam Isnin...

Tersangat blues hari nih...

Sebenarnya dari semalam memang me dah migrain..Balik dari
majlis jemputan kahwin tu dalam pukul 8lbh me dah membuta..
Terlalu sakit kepala nih...Nak pegi check-up cam takut pulak...
Excuse me ye bukan me takut nak meet doctor tapi me cam ala ala
takut nak dengar result apa sakit me...Dolu dolu me penah gak la
buat check-up tapi doc just said sakit kepala bese jek..Tak boleh kene
panas sangat...So ok la...Setiap kali kalau datang je migrain nih me
terus telan pil pil cam panadol ke - actifast ke - extra ke atau
yang seangkatan dengan nye...Dapat lelap kan mata kejap dah ok dah...

Then this morning me bangun tidur awal...pukul 5.00am...
Maybe pada orang len tak de la awal mana pun tapi pada
me cukup awal.....Sebab bese pun bangun
arround 5.45-6.00am...Ala 45mnts je beza nye tapi cukup
bermakna buat me nak bermimpi walaupun hanya 45mnts..
Ngeh ngeh ngeh..

Pagi nih cam bese la kan hantar kids ke rumah MEM..
After that migrain me datang lagi...
Hubby soh me amik MC jek...Tapi me berkeras nak keje jugak..
Sebab pada me kalau tak keje lagi la boring...
Asik tidur baring tidur baring...

Sampai kat opis..Sekali tengok partner me pulak yang MC..
Adoiyai...Me bersendirian buat itu keje la...
Ha padan muka me...Kalau me MC jugak tadi kan bagus..
Muahahahaha...

Dengan kepala yang sakit me gagah kan jugak buat
walaupun bersendirian...
Terkomat kamit mulut me menghafal TC ...Yelah
job ni melibat kan riban..Kalau salah me jugak yang kene...
Dah la kene marah pastu kene deduct salary pulak tuh...
Salary dah la ciput..Kalau asik kene deduct jek...Apa yang
me dapat...Hanginnnnnnnn....

Wasallam!!


Sunday, October 07, 2012

Cerita Ahad

Assalamualaikum...Salam Ahad..

Hari ahad adalah hari bersama family setelah hari hari yang
lain sibuk bekerja....Kalau ada masa pun seciput jek mana nak urus kan
rumah , mana yang nak uruskan anak anak , mana yang nak bergolek golek
atas katil dengan si kecik...Sangat sangat tak mencukupi masa...

Okey...Hari nih we ada 2 jemputan kahwin yang mesti we attend..
Maklum lah sedara ..Tak pegi kang cam tak syok pulak...
Seriyes cakap...Me jarang nak attend majlis majlis kahwin nih...
Tak tau kenapa..Tapi memang me tak berapa nak gemar..
Maybe sebab orang ramai bersesak sesak..me pulak bawak
2 "handbag" ..Tu kot yang buat me kureng sikit keselesaan..


Actually we ada 2 majlis nih hari....Ni pica majlis yg ke-2 dekat Jln Perkasa ,
Taman Tampoi Utama...Yang first majlis dekat Pekan Nenas...
Tak sempat nak snap pica...Cuaca cukup cukup panas...Tak tahan me..
Dah la kene migrain dengan panas terik lagi...Lepas makan makan - 
salam salam terus me ajak hubby balik sebab nak pegi rumah yang 2nd pulak...

Dari rumah 2nd pun sama..Lepas makan makan - salam salam cepat jek me ajak
hubby balik sebab dah terbayang bayang katil kat rumah...nak landing....
Nak landing sebab dah tak tahan sangat sakit nye kepala nih...


Wajik durian...
Dapat dari rumah first yang we attend..
Sedap & mabeles ini wajik....Sakit kepala pun sempat makan..

Sampai jek kat rumah niat untuk melanding kan badan atas katil
terkubur macam tu jek as hubby awal awal dah melanding...
Kang kalau me melanding sama...Cam terbiar pulak anak anak...
Tu pun time me tidur kan Qawish kat bilik me dengar someone dah start
engine motor....Ermmm..sape lagi my first hero la bawak adek adek
pusing pusing...Terus me keluar dan buat kerja apa yang patut...As
basuh baju yang pagi tadi me tak basuh...
And hapdet ini blog.....Muahaha...
Itu yang harus...

Wasallam!!

Tuesday, October 02, 2012

Teman Pengganti


Sebelum me melabuhkan tirai pada malam nih...
(errr malam ke pagi ni ek....ok la ..
tengah malam)..

Kita layanzzzz dulu lagu nih ye....
Tersuka pulak dengan ini lagu di tambah pulak me
jumpa vocalist dia nih live time carnival @Nusajaya aritu...

Sore dia dalam radio dengan live sama....
Tinggi rendah key dia pun sama..

Pendek kata memang mabeles la dia nih...
(hehehe..sore je yang mabeles yek)..

Ok lah...tuan rumah dah nak belayar dah nih ...
Cukup la entri entri untuk hari nih...Esok me sambung lagi
dengan citer citer yang lebih ngetop lagik..
(Ngetop la sangat konon nye...bedekah bedekah bedekah)..

Phye Phye Phye
Wasallam

Monday, October 01, 2012

Cerita Filem Lagi

Assalamualaikum

Suka sangat watching this film...
Ulang ulang pun tak jemu..


Ingat lagik time me confinement Qawish..
Siang hari lepas me done sikit sikit my homework
(ermmm ok tak ek ayat sikit sikit tuh...sbb me tengah dalam pantang kan
sepatut nye bukan sikit sikit...tapi langsung tak yah buat apa apa pun..
Sepatut nye la kan)...
Me apalagi berebut rebut bukak DVD citer nih...
Nak tengok tb pun tak de apa citer yang
best pun... 

Sebab musabab yang buat me tersuka sangat citer nih
adalah kerana me suka sangat tengok Tiz...
She's very lemah lembut (dalam lakonan la - luar
lakonan tu wallahualam)....
Di tambah pulak dia berlakon ngan balak dia kan...
So romentik....Bila la Hubby me nak romentik
macam tu ek...
(Buat nye Hubby terbaca nih...boleh muntah ijau dia gak nye..
Nak romentik romentik segala..)

So keje me hari nih me tengok citer tuh ,
esok me tengok lagik ,
esok nye me tengok lagik...
Sampai kan Ryan pun dah naik hafal
jalan citer nye...

Time me confinement , 
memang me tinggal berdua duaan je dengan
Ryan di siang hari...
So tak de lah pergaduhan yang orang nih
nak tengok katun ,
orang ni nak tengok sports....
Me bebas nak tengok apa pun
citer yang me suka...

Tapi apabila mereka mereka dah ada
waktu malam...
Tak de la chance untuk me ngadap tb kan...

Zzzzzzzzz lagi bagus.....

Wasallam